Avís legal

< Volver a la versión en español

 

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa:

El lloc web "www.cocinaconbra.com" en el qual es publiciten i es venen els productes sota la denominació "BRA", que és una marca registrada nacional núm 1.206.463 i internacional núm 537.291, vigent propietat de la mercantil Isògona, SL , amb domicili social a (43800) Valls - Tarragona, carrer Basters nº 4, i proveïda de CIF B-60.184.843. D'ara endavant "Isògona".

La societat té per objecte el comerç d'estris i parament de cuina a particulars i professionals.

La utilització de la pàgina web o la realització d'una comanda a través de el lloc implica la plena acceptació de les "Condicions Generals de Compra i Política de privacitat" i de Protecció de Dades aquí descrites, respecte de les quals Isògona es reserva el dret de modificació unilateral en qualsevol moment, sent les condicions aplicables vigents en cada moment què es trobin publicades en el lloc web.

Llei Aplicable i Jurisdicció competent

La Llei aplicable és la Llei Espanyola, especialment la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat d'Informació i de Comerç Electrònic, el Codi Civil i el Codi de Comerç, les normes de protecció de drets dels consumidors i usuaris i qualsevol altra norma afins o concordants.

Propietat Intel·lectual

Tot el material contingut en el lloc web, així com els continguts, marques, serveis i elements que en ell s'integren són d'exclusiva propietat de Isògona. Cap USUARI està autoritzat ni podrà reproduir, per qualsevol mitjà o procés, total o parcial, distribuir, publicar, transmetre, crear treballs derivats o basats en, modificar o vendre, qualsevol material contingut. La marca i el logotip es trobin o no registrats, exposats al lloc web, així com el nom de domini, són i romandran de propietat exclusiva de Isògona.

L'usuari no podrà eliminar cap referència a copyright, a les marques registrades o una altra notificació relativa a drets de propietat continguts en el lloc web, ni qualsevol altre contingut inclòs en el mateix. L'usuari es compromet a no retirar, suprimir, alterar, manipular ni el de cap manera modificar aquelles notes, llegendes, indicacions o símbols que Isògona incorpori a les seves propietats en matèria de propietat intel·lectual o industrial (com, per exemple, copyright, ©, ™ , ®, etc.) així com tampoc respecte de qualsevol dels dispositius tècnics de protecció o identificació que puguin contenir els Continguts (com, per exemple, marques d'aigua, empremtes digitals, etc.).

El lloc web, és una obra creativa original emparada per les lleis de protecció de la propietat intel·lectual. El lloc i les seves pàgines, així com tots els elements que els componen, són de propietat exclusiva de Isògona. Està totalment prohibida la reproducció o representació, total o parcial, de el lloc o de les seves pàgines o d'algun dels elements que els componen, així com la seva modificació. Les marques i noms de domini que apareixen al lloc web, són propietat exclusiva de Isògona. Qualsevol reproducció o utilització no autoritzada d'aquestes marques o noms domini, sense perjudici de la forma o de la intenció que adoptin, està totalment prohibida.

L'usuari expressament reconeix que Isògona no cedeix ni transfereix cap dret sobre la seva propietat o sobre qualsevol propietat de terceres parts. A més, l'usuari expressament reconeix que les fotografies o vídeos que es reprodueixen en el lloc web no tenen valor contractual, podent les mateixes no ser exactes a la realitat.

Isògona ha posat tots els mitjans raonables per la seva part perquè la informació obtinguda a través del seu lloc i pàgines web sigui exacta. No obstant això, no garantim cap manera l'exactitud, integritat i actualització d'aquesta informació. Isògona no atorga cap tipus de garantia, expressa o tàcita, en relació amb la totalitat o part del seu lloc i / o pàgines web.

Exclusió de Garanties i Responsabilitats

Isògona no garanteix que la web es trobi sempre actualitzada, encara que farà tot el possible per esmenar els errors tècnics. En tot cas, Isògona es reserva el dret a realitzar canvis sense previ avís. Se el dret de suspendre, sense necessitat de previ avís algun, l'accessibilitat al seu web.

Així mateix, Isògona no garanteix la inexistència de virus introduïts per tercers que puguin afectar a aquest web o al programari i maquinari de l'usuari, Isògona no serà en cap manera responsable per qualsevol i tot menyscapte, pèrdua de dades o una altra incidència que per motius de virus puguin arribar a derivar.

L'usuari respondrà dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es produeixin pel incomplint d'aquestes Normes d'ús.