Condicions de contractació

< Volver a la versión en español

Condicions de Contractació per a compres a www.cocinaconbra.com

Les presents Condicions Generals de Contractació per a les Compres regulen l'ús del web www.cocinaconbra.com (d'ara endavant “La web”) que ven i publicita productes sota la denominació “BRA”, que és una marca registrada nacional núm. 1.206.463 i internacional núm. 537.291, vigent i propietat de la mercantil ISOGONA, S.L. (d'ara endavant “ISOGONA”), amb domicili social a (43800) Valls - Tarragona, carrer Basters núm. 4, proveïda de C.I.F. B60184843.

La utilització del lloc web o la realització d'una comanda a través d'aquesta implica la plena acceptació de les “Condicions Generals de Contractació” descrites aquí, respecte de les quals ISOGONA es reserva el dret de modificació unilateral en qualsevol moment, sent les condicions aplicables vigents a cada moment les que es trobin publicades al lloc web.

1. ÀMBIT DEL CONTRACTE

En fer ús d'aquesta pàgina web i/o fer comandes a través de la mateixa vostè es compromet a:

  • Fer ús d'aquesta pàgina web únicament per fer consultes i/o comandes legalment vàlides.
  • No realitzar cap comanda falsa o fraudulent. Si raonablement es pogués considerar que s'ha fet una comanda d'aquesta índole, estarem autoritzats a anul·lar-la i informar les autoritats pertinents.
  • Facilitar-nos la vostra adreça de correu electrònic, adreça postal i altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consenteix expressament que podrem fer ús d'aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè si cal (veure apartat de Política de Privadesa). Si no ens facilita tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda.
  • En realitzar una comanda a través d'aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per celebrar contractes especialment per a la compres a què s'accedeix a través de la pàgina web.

2. DISPONIBILITAT I LÍMIT DEL SERVEI

Els articles que s'ofereixen a través d'aquesta pàgina web estan únicament disponibles per enviar-los a Espanya Peninsular, Balears, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, República Txeca, Croàcia, Dinamarca, Estònia, Eslovàquia, Eslovènia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Letònia, Lituània, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania i Suècia.

Per raons de seguretat, no es poden fer compres superiors a 3.000€ ni per més de 50 articles per comanda.

3. REALITZAR UNA COMANDA

Per realitzar una comanda, haureu de seguir el procediment de compra en línia i fer clic a "Compra ara" per completar la comanda. Després d'això, rebreu un correu electrònic acusant rebut de la vostra comanda (la "Confirmació de la Comanda"). Així mateix, us informarem mitjançant correu electrònic que el producte està sent enviat (la "Confirmació d'Enviament").

4. PREU

Els preus aplicables als productes són els indicats a cada moment a la pàgina web a la data de la comanda. Els preus apareixen detallats a cada article i inclouen el I.V.A. (Impost sobre Valor Afegit). L'import de les despeses d'enviament s'indica al client de manera desglossada en el moment en què es fa la comanda.

5. PAGAMENT

Mitjans de pagament admesos: Les compres es poden pagar amb targeta de crèdit o targeta de dèbit o mitjançant Paypal. En qualsevol cas, lelecció del mitjà de pagament es realitza durant el procés de compra a la pantalla corresponent sense cost addicional.

El client ha de notificar a ISOGONA, si escau, qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a les compres, mitjançant correu electrònic o via telefònica, en el menor termini possible perquè pugui realitzar les gestions oportunes. Els proveïdors o emissors de mitjans de pagament poden adoptar mesures antifrau que comportin el rebuig d'un cert tipus d'operacions. ISOGONA no és responsable de l'aplicació d'aquest tipus de polítiques de seguretat.

6. ENTREGA

Totes les comandes a Espanya Peninsular i Portugal les realitzem mitjançant MRW i DHL. Si realitza la compra a la nostra botiga BRA de dilluns a dijous abans de les 16h, rebrà la seva comanda al llarg del següent dia laborable (en 24h). En cas de fer la comanda després de les 16h, la rebrà passat un dia més, abans de 48h.

En el cas de fer la comanda divendres a la tarda o durant el cap de setmana, t'arribarà dimarts (en cas de ser festiu es lliurarà el dia laborable següent).

En el cas de les comandes amb destinació Illes Balears, les trameses es realitzen mitjançant Tipsa i triguen a arribar de 4 a 5 dies hàbils.

En el cas de les comandes a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, República Txeca, Croàcia, Dinamarca, Estònia, Eslovàquia, Eslovènia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Letònia, Lituània, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Romania i Suècia els realitzem mitjançant GLS i DHL.

6.1 Enviament a domicili

Enviament estàndard a Espanya Penisular, Balears i Portugal: Els enviaments són gratuïts per a comandes superiors als 30 euros de compra. En cas de fer una compra d'import inferior, s'aplicarà un cost de transport de 4 euros. El lliurament serà sempre a Espanya peninsular o Balears.

Enviament estàndard a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, República Txeca, Croàcia, Dinamarca, Estònia, Eslovàquia, Eslovènia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Letònia, Lituània, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Romania i Suècia: El enviament costa entre 8,90 euros a 24,90 euros depenent del país i es mostrarà a finalitzar la comanda al carret de compra.

L'adreça indicada pel client pot ser un domicili particular, un lloc de treball o qualsevol altra adreça que s'hi indiqui. No cal que coincideixi l'adreça de facturació i l'adreça d'enviament.

6.2 Incidències al lliurament

En cas que no sigui possible fer el lliurament per absència del destinatari, l'agència de transport deixarà una nota indicativa i intentarà contactar per telèfon amb el destinatari. Després de dos (2) intents fallits, és el client qui haurà de contactar amb l'agència de transport per fer el lliurament.

7. CANVIS, DEVOLUCIONS I DESISTIMENT

Hi ha diferents procediments per a la realització de devolucions i desistiments. A continuació, descriurem les característiques de cadascun, així com els seus costos i condicions.

  • Devolució: en cas de tara o defecte.
  • Desistiment: per decisió del client.

Tots els productes que hagin de ser tornats han d'anar degudament embalats si és possible en el seu embalatge original.

7.1 Condicions de Canvi i Devolució

Si arribada la comanda tens dubtes sobre la mida triada o per qualsevol motiu decideixes tornar el producte, posa't en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic (tienda@cocinaconbra.com).

Pots tornar qualsevol producte, dins d'un termini de 30 dies, sempre que no hagi estat utilitzat i tingui el seu embalatge original. El producte retornat s'ha de lliurar a l'empresa de transport protegit dins d'una caixa (pot ser la caixa de transport de BRA o una altra, però no es pot lliurar el producte directament al transportista).

Per a devolucions a Espanya Penisular i les Balears, ens posarem en contacte amb l'agència de transport perquè passi a recollir el producte sense cost per al client.

Per devolucions fora d'Espanya, hem de rebre el producte en aquesta adreça: Cuina amb Bra, Josep Comas i Solà 19A, 08243 Manresa (Espanya). També podem fer la recollida a càrrec del client.

L'import de la devolució es realitzarà mitjançant el mateix mètode de pagament que hagis fet servir per efectuar la compra o bé mitjançant un val descompte (sense data de caducitat).

Puc canviar algun dels productes rebuts per un altre? En cas de voler fer un canvi, es gestionarà com una devolució i es reemborsarà l'import del producte un cop es reposi i es comprovi al nostre magatzem. El nou producte es podrà adquirir en qualsevol moment realitzant una comanda nova.

7.2 Condicions de Desistiment

7.2.1 Dret de desistiment

Si vostè està contractant com a consumidor i usuari, té dret a desistir del present contracte en un termini de catorze (14) dies naturals sense necessitat de justificació.

El termini de desistiment expirarà als catorze (14) dies naturals a comptar des del lliurament del producte comprat, des del dia en què vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels béns o en cas de que els béns que componen la seva comanda es lliurin per separat, als catorze (14) dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material de l'últim d'aquests béns.

Per exercir el dret de desistiment haurà de notificar-ho expressament per escrit a ISOGONA, bé per correu postal a l'adreça, (43800) Valls - Tarragona, carrer Basters núm. 4, o bé escrivint al correu electrònic "tienda@cocinaconbra.com", manifestant la seva decisió inequívoca de desistir del contracte.

Per desistir podreu utilitzar el model de formulari de desistiment que figura com a Annex al final de les presents Condicions, encara que el seu ús no és obligatori. Per complir el termini de desistiment, n'hi ha prou que la comunicació relativa a l'exercici per part seva d'aquest dret sigui enviada abans de transcorregut el termini corresponent.

7.2.2 Conseqüències del desistiment

Formalitzat el desistiment i tornat l'article degudament embalat, si és possible en el seu embalatge original, es procedirà a la devolució del preu en el termini més breu possible, i en tot cas, dins dels catorze (14) dies naturals següents.

Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per vostè per a la transacció inicial, llevat que ens indiqui el contrari, per a la qual cosa haurà de detallar expressament en el seu desistiment el nou mitjà de pagament a través del qual desitja que realitzem la devolució . No incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

No obstant això, podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els béns, o fins que hagi presentat una prova de la seva devolució, segons quina condició es compleixi primer.

8. DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

Si es produeixen incidències quant al seu subministrament o si no queden productes en estoc, serà informat immediatament i es procedirà al reemborsament de l'import del producte o productes sense estoc. ISOGONA reemborsarà l'import corresponent sense demores indegudes i, en qualsevol cas, abans que hagin transcorregut catorze (14) dies naturals. El reemborsament es farà pel mateix mitjà de pagament amb què es va abonar. Les dades de disponibilitat d'estoc a la botiga física que es reflecteixen a la nostra pàgina web intenten ser exactes però són orientatives i poden variar en funció de les adquisicions.

9. GARANTIA LEGAL DELS PRODUCTES ADQUIRITS

La garantia legal oferta és la que estableix el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris.

El termini de la present garantia és de tres (3) anys a partir de la data de la recepció del producte a l'adreça indicada a aquest efecte per a productes adquirits a partir de l'1 de gener de 2022. Els productes adquirits abans de l'1 de gener del 2022 tenen un termini de garantia de dos (2) anys.

La garantia cobreix els possibles defectes de fabricació, i NO cobreix els defectes derivats d'un ús dolent del producte, ni els derivats d'un ús impropi o inadequat, ni els danys causats per cops.

El consumidor disposa de dos (2) mesos a comptar de la recepció del producte per notificar un possible defecte al venedor, que notificarà mitjançant el següent e-mail: tienda@cocinaconbra.com. Els possibles productes defectuosos coberts per aquesta garantia seran recepcionats, reparats i/o reemplaçats sense despeses, i tornats al comprador sense cap càrrec.

10. ATENCIÓ AL CLIENT

Per a qualsevol dubte, suggeriment, consulta o reclamació sobre la botiga online, podeu adreçar-vos al Servei d'Atenció al Client, per qualsevol dels mitjans següents:

  • Correu electrònic botiga@cuinaconbra.com.
  • Correu postal a la següent adreça: Atenció al Client, ISOGONA, SL., (43800) Valls - Tarragona, carrer Basters núm. 4.

El Servei d'Atenció al Client de venda en línia d'ISOGONA atendrà i donarà resposta a la vostra reclamació com més aviat millor, estarà disponible de dilluns a divendres de 9.00 ha 18.00 h, i en tot cas la resposta es donarà en el termini màxim d'un mes.

11. FORÇA MAJOR

El compliment per ISOGONA de la totalitat o de part de les seves obligacions serà suspesa en cas que sobrevingui un cas fortuït o de força major que impedeixi o endarreri el compliment. Seran considerats com a tals, en particular, sense que aquesta llista sigui limitativa: la guerra, els motins, la insurrecció, els disturbis socials, les vagues de qualsevol naturalesa i els problemes de subministrament no imputables a ISOGONA. ISOGONA informarà el client de la concurrència, si escau, de cas fortuït o força major dins els set (7) dies posteriors a la seva ocurrència. En el cas que aquesta suspensió es prolongui més enllà d'un termini de quinze (15) dies, el client tindrà llavors la possibilitat de rescindir la comanda en curs i es procedirà llavors al seu reemborsament en les condicions previstes al punt 6 de les presents Condicions Generals de Compra.

12. LLEI APLICABLE I JURIDISCCIÓ

Aquestes Condicions Generals de Compra estan sotmeses a la legislació espanyola. És aplicable (Text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris) en tot allò que no estigui previst en aquest contracte.

La Comissió Europea ofereix una plataforma per a la resolució alternativa de conflictes, a la qual es pot accedir des de: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

ISOGONA no està adherida a cap associació i organització que ofereixi un sistema extrajudicial de resolució de conflictes.

 

Si voleu descarregar el formulari de desistiment, podeu fer-ho aquí: Formulari de desistiment.